Linkovi i saveti

Maja – salon za negu noktiju i kose

napisala Zosterova supruga

Oduvek imam problem s’ noktima – kao devojčica sam svirala klavir i morala da ih sečem, studije mi nisu „dozvoljavale“ dugačke nokte, a onda su na red došla deca gde dugi nokti nisu baš praktična stvar.

Za klavir danas retko sednem, deca su porasla, a nokti izgleda navikli da ne rastu – lome se, listaju… Užas!!! Sredim se – garderoba, frizura, a ruke stisnem u pesnice jer ne želim da neko vidi moje nokte…

nokti

A onda sam otkrila Maju. Ko je Maja?

Jedna beskrajno simpatično, nasmejano i vedro stvorenje koje od noktiju pravi čuda. Šta god zamisliš ona uradi i još bolje nego što si zamislio.

I kako to izgleda?

Pozoveš ili pustiš porukicu i zakažeš. U momentu kada kada stigneš i otvaraš vrata, Maja uz širok osmeh već sipa kaficu. Sedaš i njena čarolija počinje. Čak i ako nisi smislila „garderobu“ za svoje nokte (što se meni često dešava) ona je tu sa svojim idejama. A možeš i da poneseš sliku ili da direktno kod nje na računaru nađeš šta ti odgovara.

nokti 3

Kod nje nema „kasapljenja“. Pažljiva je, uvek ostavi tanak sloj gela pri turpijanju tako da su tvoji nokti čitavi (ne guli ih do do živaca kao što sam čula za pojedine), a traju li traju. Po kući sve radim bez rukavica, a oni podnose bez problema – ne lome se, ni jedan cirkončić ne otpadne… E to je prava stvar!

I da pomenem još nešto (što sam u priči saznala) – Maja uz nokte pravi i frizure. I to kakve frizure!!!

558237_136346989861675_981754247_n

Mislim da sam je dosta hvalila, a vas zaintrigirala. Na vama je samo da bacite pogled na njen sajt, vidite cene koje su najbolje u gradu, a onda telefon u ruke i zakazivanje!

Sa Majom (064/175-88-24) – nema greške!

Za pristup Fb stranici Salon MajaNoktiKosa klik OVDE

bicycles-117a naslovna
Previous post

Biciklizam - definicija

ekipa-sa-vrha1-640x345
Next post

Biciklizam: Borča - Divčibare - Borča