Nudizam (plaže i spa)

Spa intimo (Novi Beograd) – Spa u kojem se uživa u sexu

U eri obaveza, što poslovnih što porodičnih (zbog brojne sitne dece), svaki momenat koji supruga i ja možemo posvetiti sebi je dragocen i valja ga iskoristiti u punoj meri. Ali, zbog pune kuće ne retko ti momenti traju kratko iz više razloga: ili se neko probudi pa plače, ili neće da zaspi… Svi oni koji imaju sitnu decu znaju dobro o čemu pričam. Pretpostavljam da i oni koji imaju stariju decu ne prolaze ništa bolje – internet do kasno u noć, filmovi takođe pa se ne retko dešava da klinci zaspe posle vas.

Taj problem kvalitetnog iskorištenja slobodnog vremena supruga i ja smo rešavali tako što zapalimo negde na vikend i prepustimo se jedno drugom. I to je super, ali uz jednu malu napomenu – to košta. Da odete negde do 100km udaljenosti potrebno je bar 3.000 dinara za gorivo, pa za klopu još nekoliko hiljada, pa smeštaj (da iole bude kvalitetan) bar 30 – 40 eura i sve to izađe nekih 100+ eura za  24 sata što i nije malo.

Ali, kao i uvek u životu postoji  alternativa, a ona se u ovom slučaju zove Spa intimo centar i nalazi se u Beogradu, tj na Novom Beogradu. Saznao sam za njih sasvim slučajno surfujući po netu i naravno odmah otišao da istražim. Mogu vam reći da ideja uopšte nije loša čak šta više je odlična!

U pitanju su dva apartmana u dve različite stambene zgrade koji se sastoje iz dve sobe – jedna u kojoj se nalazi veliki bračni krevet sa ogledalima i druga  koja ima veliki džakuzi. Razlika između dva apartmana je u tome što jedan ima manji krevet i veći džakuzi dok je u drugom apartmanu džakuzi manji ali je zato krevet king-size dimenzija. Naravno, u sobi sa bračnim krevetom su i ogromna ogledala.

Postoji nekoliko paketa koje možete uplatiti, JOY je klasična renta apartmana, na dva ili tri sata; ROMANTIC je vremenski ista priča ali vas u apartmanu dočekaju latice ruža, mirišljave sveće i boca pića; NIGHT je opcija od 16h a BRAČNA NOĆ je trajanja 20h.

Što se tiče higijene, sve je ultra mega giga čisto i uredno, voda u džakuziju se menja pre svakog ulaska novog para, dodaje se aktivni kiseonik plus jos neke hemikalije da bi higijena bila na vrhunskom nivou.

U apartmanu imate piće koje možete koristiti i koje vam kasnije naplate ali imate i opciju da sami donesete svoje piće i grickalice koje konzumirate tokom boravka.

Cene se kreću od 40 eura do 100-tak eura zavisno od paketa koji uzmete. Najkraća opcija je 40 eura, ona traje 2h, ali ako hoćete možete je produžiti za 1h i tada doplaćujete još 15 eura.

Dakle, tri sata opuštanja i uživanja u potpunoj izolaciji od spoljnjog sveta za 55 eura je sav trošak koji ćete imati. Znači ušteda je na gorivu, na klopi, na renti dadilje za celu noć ili na moljenju tašte da vam ponovo pričuva decu celu noć (kada je tašta u pitanju uvek može da bude opcija gde je skuplja dara nego mera).

Ono što moram da napomenem je da ste sve vreme boravka tamo potpuno sami, dakle niko ne može da vam bane unutra ili se pojavi nenajavljen. Po dolasku tamo dočekuje vas vlasnik, njemu dajete lične karte a on vama ključ, kad vreme istekne on se vrati sa vašim dokumentima, vi njemu ključ od Spa centra i to je to.

E sad, kako to izgleda iz našeg ugla?

Mi smo se u Spa zaputili sa malim rancem u kome smo spakovali između ostalog i dve mini flašice vodke, litar đusa i grickalice. Prvi utisak kada se uđe je stvarno topao ambijent čemu pre svega doprinosi dobro urađeno osvetljenje u celom stanu – ljubičaste, žute, zelene boje, blago prigušene sa plafona daju toplinu i prijatnost koja vam u startu daje do znanja da se nalazite na mestu gde se zna zbog čega ste došli :) Prijatni domaćin je već pustio prijatnu muziku ali i ostavio mogućnost da sami rukujete player-om.

U stanu je  temperatura oko 27 – 28 stepeni, tako da se odmah možete poprilično raskomotiti, što smo i učinili, ali se nismo odmah ‘dohvatili’ već smo se posedeli malo uz čašicu razgovora – ona, ja, vodka i đus. Kad je ruski prijatelj tj vodka počeo da deluje, prebacili smo se na krevet. On je ogroman otprilike 3m x 2m, i neobično mekan, tako da se dosta potone u dušek. Na zidu pored vas je ogledalo, takodje king size dimenzija. Tu moram da budem iskren – jeste da nam je bilo interesantno što ga imamo, ali kad počnete sebe da gledate onako sa stomakom (mislim na sebe) i viškom kilograma kako njišete i talasate to baš i nije preterano erotično, čak šta više deluje destimulativno tako da sam na kraju okrenuo leđa istom. Hvala Bogu zbog velikog kreveta pa kako god da se smestite noge vam ne vise dole čak i kad okrenete leđa ogledalu.

Pošto sam dami nabacio prvi osmeh, a i prvi sat je otkucao, rešili smo da se prebacimo u džakuzi. Voda je topla, preko 30 stepeni, džakuzi po dimenzijama taman koliki treba da bude, kad upališ sve moguće masažere prelazi se instant u stadijum nirvane gde se sledećih sat vremena čulo samo brboć brboć brboć… Nekako ćuteči smo napravili pakt da se u džuakuziju ne dodirujemo već samo opustimo i uživamo. I tako prođe još sat vremena. Prvo što smo se zapitali po izlasku je da li je osoba koja je izmislila džakuzi dobila nobelovu nagradu za hedonizam i ako nije da bi to hitno trebalo uraditi.

Elem, posle džakuzija još jedan cigareta (pušenje je dozvoljeno) pa povratak u  krevet na još jedno nabacivanje osmeha.

I tako prođe još 45 minuta. Poslednjih 15 minuta, onako nasmejani i sa kezom od uha do uha prelistavali smo knjigu utisaka, gde su sve ali sve potpisi bračnih i ljubavnih parova koji su ovaj ugođaj poklanjali jedno drugom za godišnjice, rođendane, novu godinu, dan zaljubljenih…  I taman kad prelistasmo knjigu evo ga i Svetozar sa ličnim kartama…

Opšti dojam je neverovatan – ne da nismo pogrešili nego dolazimo ponovo čim pre! Tri sata je idealna mera, taman koliko treba. Oduševljeni smo i svima poput nas toplo preporučujemo Spa intimo.

Inače, pre dolaska, pri čitanju reklame pomislio sam da je ovo jedno fensi švalersko gnezdo, međutim po rečima Svetozara najčešći korisnici su bračni i ljubavni parovi (70%), dok su 30% ‘kombinacije’. Ono što je jos interesantno je da uglavnom devojke zakazuju termine sa ciljem da iznenade i obraduju svoje jače polovine (godišnjice, ro]endani, dan zaljubljenih). Kao što več napisah, to se može i videti po brojnim komentarima upisanim u knjizi utisaka.

I to vam je otprilike to, pa ko voli nek izvoli :))

Erotic shop Srecni Ljudi
Previous post

Shoping - Sex shop "Srećni ljudi"

breskvice
Next post

Breskvice