Linkovi i saveti

Reno Servis Vlada (Mirijevo, Beograd)

Kad se povede priča o kupovini auta retko kada sam čuo da neko povede brigu i o majstoru koji će taj auto servisirati. Ovde prevashodno mislim na one koii menjaju marku automobila jer oni koji menjaju model u okviru iste marke uglavnom ostanu kod istog servisera.

A kako prolaze ovi drugi? Pa obično promene dva, tri servisera dok ne pronađu pravog. Usput izgube podosta novaca, a o živcima i da ne govorimo.

E, da bi vam poštedeo zdravlje kad su servisi Reno automobila u pitanju, moja topla preporuka je Reno servis Vlada u Beogradu, u ulici Mirijevski bulevar 5 z.

Kakav je ovo servis i kakav je Vlada?

Ovo nije onaj tip servisa gde zakazivanje i dolazak u servis traju duže od kupovine avio karte za preookeanski let sa čekiranjem na aerodromu, niti servis izgleda kao neki aerodrom gde vas dočekuju hostese, stjuardese itd. Ne. Ovde po dolasku najverovatnije nalećete direktno na vlasnika servisa Vladu, koji je…hm.. pa da kažem, pun energije i od kojeg ćete (ako nije on tu tu je neko od glavnih majstora) u vrlo kratkom roku dobiti informaciju šta je problem na vašem automobilu. Na bazi toga se ili instant ili dogovorenom roku otklanja kvar. Naravno, pre toga se sa vama uvek iskomunicira cena popravke i uz vašu saglasnost pristupa istoj. Dakle, ovde u ovom servisu nemože da se desi situacija: otkud sad to; nisam mislio da ce tol’ko da košta; uuuu al si me zajebo isl. Ovde ide po principu čist račun duga ljubav.

Ono što mene oduševljava kod Vlade je što se on ne bavi samo posledicom kvara već i uzrokom. A takvih servisera danas je malo. Najlakše je prikopčati računar, pritisnuti dugme i očitati kvar – e crklo ti ovo, treba novo, košta 500 eura. Pa kroz dve nedelje gle opet crklo isto, ajd opet 500 eura pa u u nedogled. Ovde se mnogo temeljnije i ozbiljnije pristupa rešavanju problema i ono što je bitno – ukoliko postoji mogućnost i jeftinija alternativa za rešenjem problema biće vam rečena.

Dobićete i savet i sugestiju i prijatnu i ne prijatnu vest, jer Vlada osim što je pun energije vrlo otvoreno kaže kako stvari stoje tako da ovde nema lažnog davanja nade koje se na kraju završi posledičnim lupanjem po ušima.

6 godina dovozim ovde kola, vrlo vrlo sam zadovoljan i shodno tome topla preporuka s naše strane.

kupime
Previous post

Kupovina bicikla za neupućene

Spolja
Next post

Planinski dom Kopaonik -zimovanje za male pare