Linkovi i saveti

Korisni linkovi erotsko-intimne prirode

Dragi erotomani, pošto se ni posle puna četiri meseca nije pojavio neko ko bi se pozabavio ovom tematikom, kao glava sajta preuzeo sam ovu obavezu na sebe.

1. Sex shop ‘Srećni ljudi’ – nalazi se u Lominoj ulici u Beogradu, izuzetno dobro opremljen svim mogućim i nemogućim pomagalima koja život čine lepšim (posetili smo prodavnicu, opisali na sajtu , zaslužuje pečat kvaliteta nemagreške)

https://www.srecniljudi.com/

2. Spa intimo – lep, prijatan i diskretan Spa na Novom Beogradu koji možete iznajmiti samo za vas i vašu bolju polovinu (posetili smo, opisali na sajtu , zaslužuje pečat kvaliteta nemagreške)

https://www.spaintimo.rs/

3. Ns-wellness – vojvođani opet za korak ispred – za one koji vole različite tipove masaže uključujući i erotsku masažu sa happy end-om, u solo varijanti ili u paru sa boljom polovinom, na profi maserskom stolu uz relaksaciju u džakuziju

https://www.ns-wellness.com/

4. Swing klub - ovo je sajt, nije klub, mada u okviru sajta funkcionišu i tri kluba po principu najave događanja/druženja. Inače sajt je isti princip kao facebook: otvorite vašu profilnu stranu kao par ili pojedinac, opišete vaše karakteristike i specifikacije i onda šaljete friendly quest i sve već kao i na fejsu. Možete sresti mnoštvo parova (klasičnih swingera i soft swingera) ali i pojedinaca (na sajtu ih zovu dojebnici). Fotografije na profilima su uglavnom bez slika lica.  U okviru sajta funkcionišu i tri kluba koja daju obaveštenja o klupskim swing dešavanjima u Srbiji.

  • sajt je swing klub ( https://swingklub.com/ )
  • klubovi u okviru sajta koji najavljuju svoje događaje i druženja su Lifestyle (Novi Beograd), Pioneer (Gornji Milanovac) i Sultans of Swing (Beograd)

5. SexCounter – aplikacija za mobilne telefone pomoću koje možete detaljno pratiti vaš sexualni život. Posedujte i Vi svoj sexualni dnevnik pomoću koga ćete uvek znati koliko puta ste imali sex u toku godine, koliko je trajao, sa kim, koji je bio najduži, kada vas je neka odbila jer ju bolela glava, koliko kalorija ste utrosili tokom sexualnih aktivnosti…

Za download aplikacije, klik na link ka Play Store-u:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zobustudio.a.SexCounter

IMG-20130220-00487
Previous post

Kafana 'Dva Brata' (Zaječar) - najbolji gurmanski škembići koje sam jeo

Spremljena krilca
Next post

Pileća krilca - spremljena po čuvenom tajnom receptu KIBO kuhinje