Linkovi i saveti

nemagreske.com – evolucija

Pin It

Dragi Svi koji nas nas pratite,

posle nepune dve godine rada i druženje sa vama, rešili smo da uradimo blago tjuniranje našeg sajta, Fb i Twiter profila i pokušamo na taj način da ga oplemenimo dodatnim stvarima koje će ga učiniti interesantnijim.

Dva osnovna razloga zašto ovo radimo:

  • pokušaj da se probijemo i na druga govorna područja osim našeg (rubrike around the world i something more u okviru sekcije english )
  • želja da pojedine tekstove koji nisu konceptualno prikladni za nemagreške.com ipak nekako objavimo (Fb stranice: Sex Counter, Palamudjenje)

Čemu je posvećena svaka od ovih strana?

  • Around the World –  prati Cumeta, belosvetskog putnika koji je do sada obišao preko 70 zemalja sveta i koji se 22.septembra otisnuo na novu 6 mesečnu avanturu.
  • Something more –  moja lična želja da najinteresantnije tekstove sa sajta prevedemo na engleski i time neka hedonistička iskustva  približimo svim onim strendžerima koji su na ovaj ili onaj način povezani sa ovim krajevima
  • Sex Counter – u vidu Fb stranice, posvećena raznoraznim zanimljivostima vezanim za najdosadniju stvar na svetu – sex.
  • Palamudjenje - takođe kao Fb stranica – x puta mi se desilo da bi nešto napisao, al ne ide za ovaj sajt, pa se onda jedim i sekiram, a sve bi nekako da saopštim. E sad imam gde.
  • Rare Exotic Cars - takođe Fb, o automobilima koji su tokom godina postali ikone, koje verovatno nikada, ne da nećemo voziti, nego ni viđati na ulicama. Poneka slika, kratak tekst, uz youtube snimak, da nastavimo da maštamo tamo gde smo stali kad smo bili deca.

Osim pobrojanih stranica, otvorili smo i Youtube kanal nemagreske.com gde ćemo objavljivati snimke koji će pratiti priče sa sajta (ne baš uvek, ali svuda tamo gde smo u prilici da snimamo).

Dakle, koncept nemagreske.com ostaje isti – pišemo samo o onome što smo stvarno doživeli i gde smo stvarno bili, od sada bogatiji za rubriku na engleskom i video-snimke, dok na Fb stranama kačimo svakojake zanimljivosti.

Veliki pozdrav do sledećeg teksta,

Zoster u ime redakcije sajta

Pin It
bike_park1
Previous post

Alaska - Downhill with MTB

p1
Next post

Restoran - Hotel Atos (Koruška, Srem)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: