Hedonizam, kaže Vikipedija, je filozofija koja smatra da je uživanje glavna svrha života. Nakon toga se članak rasplinjuje ka različitim školama misli, ali legenda o nastanku ovog sajta kaže da je proviđenje dodirnulo Zostera dok se jedne noći, koja je naročito mirisala na potrebu da se iz čista mira pređe u levu traku i produži do mora, vozio autoputem (120 na sat, mada bi „Desert Plains“ od Džudasa mnogo bolje ležalo trenutku) i šanulo mu: „a što ti, lolo, ne bi s drugima podelio svoja iskustva u meračenju?“. Kontaktira starog ortaka, know-how Nexa , i nakon dva dana razglabanja, nastaje nemagreške.com.

Kako svaki za’eban tim mora da ima više ljudi, u priču su uskoro uleteli pro vozač Stig , specijalac-snajperista Storm i tajanstvena ženska osoba (codename: Okica ) koja sa egzotičnih lokacija koordinira akcije tima. OK, tako će otprilike da ide scenario kad jednog dana budu snimali film o ovim ranim, slavnim danima…

Do tada, ovo je sajt ekipe koja voli da uživa u životu (ili onom što od istog ostane posle radnog vremena/škole/fakulteta) po veoma povoljnom odnosu cena/merak i koja je voljna da svoja iskustva podeli s drugima. Spotlight na „svoja iskustva“ – ovde nećete naći „prikaze“ egzotičnih automobila, ekskluzivnih letovališta, precenjenih marki vina, izvikanih kafića i nafuranih glumica (eeehhh, brate…) ali ćete naći lično iskustvo s nekim lepim mestom za klopu, izlazak, odmor, avanturu – pa, što da ne, i sesiju uživanja za koju nije potrebno napuštati četiri zida – sve o čemu pišemo smo radili, radimo – i  ’oćemo opet.

Smatrate da i vi imate šta da podelite sa kolegama hedonistima? Javite se…

Redakcija