Linkovi i saveti

On-line kupovina u Univerexportu

Pin It

napisala Zosterova lepša polovina…

Život na nekom od viših spratova u zgradi bez lifta ima svojih prednosti, ali i mana… Kao prvo, ne treba vam teretana. Stotinjak stepenica gore-dole više puta na dan, održaće vas u formi zategnuti butine i zadnjicu, “ojačati” srce…

Ali, šta kada obavite veliku kupovinu pa stvari treba izneti do gore???

U razgovoru sa drugaricom, uz kaficu, krenula je i moja “tužna priča”. A onda – EUREKA! Otkrila mi je kako ona rešava taj problem. Postoji sajt “ eLAKOLIJE “, hipermarketa Univerexport i ja sam ga sinoć isprobala.

Veoma jednostavna registracija, još lakša kupovina. Prikazani su svi proizvodi sa cenama, gramažom… Dovoljno je da kliknete na ono što želite i ubacite ga u svoju korpu. Automatski vam se otvara i polje gde unosite željenu količinu. Cene su u rangu većine megamarketa i kao što u Tempu imate robnu maku “Premia” ovde postoji njihova “Baš Baš” marka, po relativno nižim cenama.

Nema više čekanja u redu, tegljenja kesa, cimanja… Sediš kući k’o nobles i samo kulturno otvoriš vrata. Za iste pare…

Na kraju pregledate šta ste pazarili, odaberete način plaćanja (keš, kartica, čekovi – 30, 60, 90 pa sve do 180 dana odloženo plaćanje) i odaberete vreme dostave. Ona je moguća svih sedam dana u nedelji, a u dva okvirna termina:

  • pre podne 10h – 14h
  • posle podne 16h- 20h

Pri tome, dostava je besplatna. Tako su nama jutros stigli momci (prethodno su se kulturno najavili i proverili da li smo kod kuće), uneli sve stvari, doneli aparat da provučem karticu…

I, sve završeno za svega par minuta, bez cimanja, paljenja auta i parkiranja, da ne pričam o tegljenju stvari…

Svaka čast!

Pin It
NG voznjazimi 6
Previous post

Gde voziti bicikl zimi?

hotel-aleksandar-544-473843
Next post

Hotel Aleksandar (Niš)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: