Hoteli i Spa centri

Vila Milord (Palić)

Kad me neko pita kakva je u Vila Milord, ja mu jednostavno odgovorim – zamisli Hyatt ali mnogo manji i to ti je Vila Milord. Osim toga što je manja Vila je po meni i mnogo lepša. A ako se uzme u obzir okolina i lokacija onda definitvno lepše.

Pa ajmo redom.

Lokacija

Palić, smeštena u ulici Splitska aleja, najlepša ulica na Paliću. 150 metara od jezera i svih zbivanja. Vila ima svoj zatvoreni parking i svoje dvorište koje je savršeno uređeno. Trava potšišana, dvorište potpuno iznivelisano i ograđeno što je jako bitno ako idete sa malom decom. Dok sedite na honci i pijete kafu možete slobodno da pustite klince da trče po dvorištu i da se igraju. Sve je savršeno čisto i besprekorno uređeno.

U zadnjem delu dvorišta nalazi se otvoreni bazen pored kojeg leti možete da pijuckate piće ili kaficu i hvatate boju.

Enterijer

Lobi

Lepo sam gore napisao – kao Hyatt, možda i bolje. Sređeno sa ukusom, počevši od lobija, preko samih soba koje su čiste, prelepe i prostrane.

Spa

Spa

U zadnjem delu vile nalazi se zatvoreni bazen, sauna i džakuzi. Dovoljno.

Osoblje

Preljubazni i toliko brinu o vama da je to prosto neverovatno. To rade na vrlo neposredan ali nenametljiv način da već posle dva sata boravka tamo imate utisak kao da ih znate sto godina.

Opšti utisak

Palić kao Palić meni je prelep. Volim da odlazim tamo, da prošetam pored jezera, posetim Abraham i jedem najbolju riblju čorbu, da se provozam do Subotice i obiđem Boss gde mogu da uživam u pizzi i zasladim se Šamloi Galuškama. A u međuvremenu uživam u tišini i miru u Vili Milord ili se banjam u njihovom Spa. Ono što mi je posebno interesantno je što su oni skoro uvek puni, ali vi nigde ne osetite i ne primetite druge goste pa prosto imate utisak kao da ste sami u Vili a da je celokupan sadržaj iste podređen vama. Mislim da boljeg mesta za antistres terapiju kod nas nema, barem ja još nisam posetio takvo mesto.

P.s. Ne mogu a da ne spomenem da mi je jako žao što niko na severu Bačke nije procenio značaj Palića i waterlanda kao strateške za razvoj tamošnjeg turizma i napravio jedan na Paliću pa da Novosađani, Kikinđani, Somborci, Vrbaščani ne idu u Segedin već zajedno sa Segedincima dolaze na Palić. Šteta.

Ma u milimetar
Previous post

Biciklističke priče: Prokletstvo šezdesetog kilometra (1)

Next post

Firenca - kolevka renesanse