Linkovi i saveti

Robert Szanka – vrhunski moler i keramičar

Koje uslove treba da ispunjava jedan majstor da bih ga angožovao:

1. Da ima preporuku

2. Korektnu cenu

3. Da je pedantan i uredan

4. Da odradi posao u dogovorenom roku

Ima li danas takvih majstora? Vrlo vrlo malo.

Jedan od retkih je Robert Szanka, moler i keramičar. Već dve godine za sve molerske radove  i sitne popravke po kući angažujemo njega.

Šta je to što njega razlikuje od ostalih?

Kao prvo visok kvalitet rada. Ono što se dogovorite i kako se dogovorite, biće urađeno ili tako, ili bolje od onog što ste dogovorili. Gore ne može da bude.

Izuzetno je pedantan i uredan tako da posle krečenja neće ostaviti za sobom haos i lom. Sve uredno počisti i sredi, s tom napomenom što on inicijalno pravi daleko manje loma nego svi drugi koje sam upoznao.

Što se tice rada u dogovorenom roku, tu nema šta posebno da se kaže – do kada je dogovoreno da bude urađeno – biće urađeno. Kako to kad svi majstori stalno kasne? Pa lepo. Evo npr. sve što je radio do sada kod mene, radio je vikendom. Subotom i nedeljom. I ako vidi da nešto neće stići tokom dana da uradi, on završava preko noći. Ne retko se dešava da završi u tri ili četiri ujutro pa u osam nastavi. I posle kad nekom kažete da ste okrečili ceo stan za jedan dan, niko vam ne veruje.

Sitnice na koje ne obraćate pažnju a puno znače -

Robi skoro pa i ne priča. Barem  dok ga neko nešto ne pita. Dakle nije od onih koji će vam objasniti koji političar je najveći lopov, a koji je pošten, ko je u gradu kriminalac a ko prevarant, zašto je reprezentacija izgubila od Hrvata i da li je Mihajlović dobar selektor ili nije.

Sve ono na šta naleti  tokom svog rada, a da se može da popraviti Robi će vam to odraditi bez dodatne kalkulacije u ceni. Npr ako vam brava na vratima od kupatila ne radi najbolje,  poraviće je ako ga zamolite. Naravno, ni vi nemojte biti Piroćanac vec ga počastite za te sitne stvari.

Njega mozete slobodno ostaviti samog u stanu bez razmišljanja da li će vam nešto odneti iz kuće, preturati po fijokama, krasti.

Što se tiče cene-

osnova za krecenje je 0,9€ po m2, keramika 4 do 6€ po m2. Naravno i tu postoje dogovori. Npr da li je stan potpuno prazan ili ima puno nameštaja koji se prethodno mora skloniti i zaštiti što dodatno koriguju cenu, ali opet naglašavam sa Robijem se o svemu možete dogovoriti pa tako i o ceni. Uvek tako da obe strane budu zadovoljne.

S naše strane više nego topla preporuka, za sve zainteresovane za njegove usluge njegov broj telefona je 063/8398-113

Robi u akciji

IMG_2343
Previous post

Rim (1. deo) - utisci posle prve šetnje po večnom gradu

2011-12-29-ribarska-banja
Next post

Ribarska banja: bazen u spa centru

 • Sasa Subotica

  Sve pohvale za Robiku, zaista nema greske!

 • Ovo nije Robert, nego Robot – sad je 1 sat iza ponoći i upravo je tražio da mu se skuva kafa, jer planira da JOŠ radi, pa da mu se ne drema.

  Pokušavamo da ga oteramo na spavanje, neće dok ne odradi šta je planirao. Ako ode da spava, sutra neće završiti na vreme.
  Ja temeljnijeg čoveka odavno nisam video. Ne žuri da završi, a kad završi, proverava (i popravlja) dok ne bude kako treba.
  Usto, opušten i prijatan za saradnju. Nije smarač, niti je drven, pa da ne ume da progovori.

 • Sonja

  A odakle je gospodin Szanka?

  • Zoster

   Iz Novog Bečeja